Rautajätti
Metallintyöstökoneet, puuntyöstökoneet, puhalluskaapit ja -materiaalit, työkaluvaunut, nostimet, korjaamolaitteet ja työkalut koko Suomeen nopeasti toimitettuna. Runsas varasto!
Tiedustelut

Metallisorvit

Etusivu > Metallintyöstökoneet > Metallisorvit

Metallisorvien ominaisuudet

Metallisorveja voidaan käyttää erilaisiin metallintyöstön töihin. Tukeva pyörivä keskiö varmistaa, että metalli pysyy paikoillaan, ja pääset käsiksi siihen kaikista kulmista. Tämä tarkoittaa, että sorvit tarjoavat vankan perustan erilaisten työstötekniikoiden, kuten sorvauksen, jyrsinnän, porauksen tai hionnan, soveltamiseen. Halusitpa sitten luoda monimutkaisen geometrisen muodon tai yksinkertaisesti saada sileän lopputuloksen, metallisorvi on ihanteellinen työkalu kauniiden metalliesineiden luomiseen. Rautajätin metallisorvit ovat ihanteellisia erityyppisten metallien työstöön.

Etsitkö sorvia puuntyöstöön? Tutustu sitten Puusorveihimme.

Erikokoisia sorveja

Rautajätti.fi tarjoaa erikokoisia sorveja erilaisiin metallintyöstöprojekteihin. Erottelemme pienet, keskikokoiset ja isot metallisorvit:

Pienten metallisorvien kärkiväli on jopa 400 mm. Tämä koko on täydellinen pienempiin töihin.

Keskikokoisten metallisorvien kärkiväli on 400–600 mm. Keskikokoisissa sorveissa on enemmän tehoa, mikä mahdollistaa suuremman materiaalin poiston operaatiota kohden.

Isojen metallisorvien kärkiväli on yli 600 mm. Näissä sorveissa on vielä enemmän tehoa, ja ne on yleensä varustettu digitaalisella pyörimisnopeuden näytöllä. Tämä kokoluokka soveltuu siksi suurempien ja monimutkaisempien projektien toteuttamiseen.

Metallisorviemme tuotenimet sisältävät mitat. Ne osoittavat, minkä kokoisia ja pituisia työkappaleita voit työstää sorvilla. Mitat on esitetty työkappaleen enimmäishalkaisijana x kärkiväli.

Otetaan esimerkkinä HBM 180 x 300 metallisorvi. Tällöin pyöritettävän työkappaleen suurin halkaisija on 180 mm ja kärkiväli on 300 mm.

Metallisorvin ostaminen: tähän kannattaa kiinnittää huomiota

Metallisorvin ostaminen ei ole asia, jota teet joka päivä. Sorvi on sijoitus, jossa on tärkeää, että teet oikeat valinnat halutun tuloksen saavuttamiseksi. Älä siis katso vain kokoa, vaan ota huomioon myös esimerkiksi metallisorvin nopeus, teho ja varusteet. Tarvitset esimerkiksi suurempaa nopeutta ja tehoa koville metalleille, kuten ruostumattomalle teräkselle tai valuraudalle, kuin pehmeille metalleille, kuten messingille tai alumiinille.

Voit ostaa sorveja metallintyöstöön Rautajätistä

Haluatko ostaa laadukkaan ja käyttäjäystävällisen metallisorvin parhaaseen hintaan? Tutustu sitten Rautajätti.fi valikoimaan. Metallisorvimme tarjoavat erinomaista laatua ja sopivat erilaisiin töihin. Laajasta valikoimastamme löydät aina sopivan sorvin tee-se-itse-työhön tai ammattiprojektiisi.
Putkikärki 12-62 mm MK2
119,00 €
norm.
169,00 €
Saatavilla
Putkikärki 38-75 mm MK2
139,00 €
norm.
189,00 €
Saatavilla
Putkikärki 38-75 mm MK3
159,00 €
norm.
195,00 €
Saatavilla
Putkikärki 30-105 mm MK3
189,00 €
norm.
229,00 €
Saatavilla
HBM 1.5-13 mm B16 poraistukka
49,00 €
Saatavilla
HBM 3.0-16 mm B16 poraistukka
49,00 €
Saatavilla
Poraistukan pidin morsekartioille MK1-MK4
25,00 €
Saatavilla
tech
Noutovarasto
Silakatu 2
20380 TURKU
Sovithan noutosi etukäteen
Postiosoite
Hirsimäentie 14
21500 PIIKKIÖ