Tiedustelut

Rautajätti.fi myy kaikille asiakasryhmille; yksityishenkilöt, yhteisöt, yritykset ja julkiset tahot, aivan kaikkia tuotteitaan. Hinnat ovat jo arvonlisäverollisia verkkokaupassa.

Toimitamme kaikenlaiset laitteet ja työkalut, metallintyöstökoneet ja puuntyöstökoneet, mittalaitteet, korjaamolaitteet, sekä lastuavat työkalut lyömättömään hintaan ja laadusta tinkimättä kaikkeen tekemiseen ja nopeasti!

Maahantuontiyritys Rautajätti on metalli-, korjaamo- ja puualan monipalveleva työstökone- ja työkalutoimittaja pitkällä kokemuksella.

Myymme tuotteitamme siis kaikille; yksityisille henkilöille, yrityksille, puolustusvoimille, oppilaitoksille ja julkisille tahoille.

Tuotevalikoimamme on nopeasti toimituksessa varastointijärjestelmämme ansiosta.

Verkkokaupassamme on esillä vain osa tuotteistamme ja pyydämmekin teitä ottamaan yhteyttä, jos haette tuotetta, jota ei meillä ole juuri esillä, esimerkkinä isot koneet ja erikoiskoneet.

Olemme Suomessa toimiva kotimainen konekauppa ja maahantuontiyritys.

Huolehdimme tuotetakuusta, sekä varaosa- ja tarvikepalvelusta pitkäjänteisesti. Tuotteillamme on siis vähintään 12 kuukauden takuu. Varaosan saatavuudet takaamme min. 10 vuotta.

Meiltä saatte vaikka kerrallaan koko metalli- tai puutyöpajan sekä autokorjaamon / moottoripyörähuollon kattavan konekannan ja laatukoneita sekä tarvikkeita, kuten jyrsimiä, teräpaloja ja poria ym. kaikkeen tekemiseen!

Maahantuomme ja edustamme laadukkaita tuotemerkkejä, kuten mm. VERTEX, RÖHM, HUVEMA, METALLKRAFT, DUAB, SINO, STRANDS, SCANTOOL, NIDER, SOLBERGA, OPTIMUM, TELWIN, FUERDA, CORMAK  JA HBM-Machines.

Kaupassamme on maksutapavaihtoehdot, joita voitte itse valita. Maksuturvan eMaksut sisältää kaikki yleisimmät maksutavat ja lisäksi perinteiset maksutapamme. Noudettaessa Toimipisteistämme, pyydämme sopimaan käynnit etukäteen palvelun oikea-aikaisuuden varmistamiseksi.

Toivomianne tuotteita voi myös tilata ja tuotekyselyjä lähettää verkkokaupan ja normaalin työajan ulkopuolellakin: info@rautajatti.fi tai soittamalla numeroon 045-6554545. Emme peri mitään palvelumaksuja.

Tuotteita voi myös tilata ja tuotekyselyjä lähettää verkkokaupan ja normaalin työajan ulkopuolellakin: info@rautajatti.fi tai soittamalla numeroon 045-6554545.

Tavaraliikenteemme toimii normaalisti postitse, matkahuollon toimituksina, rahtitoimituksina ja noutoina!

Maailmalla vallitseva koronatilanne ei vaikuta toimituksiimme ja valikoimaamme runsaiden varastojen ja varmojen, vahvojen toimittajaverkostojen ansiosta.

Ystävällisin yhteistyöterveisin: RAUTAJÄTTI.fi

 

tech
Noutovarasto
Silakatu 2
20380 TURKU
Sovithan noutosi etukäteen
Postiosoite
Hirsimäentie 14
21500 PIIKKIÖ