Rautajätti
Metallintyöstökoneet, puuntyöstökoneet, puhalluskaapit ja -materiaalit, työkaluvaunut, nostimet, korjaamolaitteet ja työkalut koko Suomeen nopeasti toimitettuna. Runsas varasto!
Tiedustelut

Rautajätti.fi myy kaikkia tuotteitaan kaikille asiakasryhmille; yksityishenkilöt, yhteisöt, yritykset ja julkiset tahot.

Toimitamme kaikenlaiset laitteet ja työkalut, metallintyöstökoneet ja puuntyöstökoneet, mittalaitteet, korjaamolaitteet, sekä lastuavat työkalut laadusta tinkimättä kaikkeen tekemiseen nopeasti.

Maahantuontiyritys Rautajätti on metalli-, korjaamo- ja puualan monipalveleva työstökone- ja työkalutoimittaja pitkällä kokemuksella.

Tuotevalikoimamme on nopeasti toimituksessa varastointijärjestelmämme ansiosta.

Verkkokaupassamme on esillä vain osa tuotteistamme ja pyydämmekin teitä ottamaan yhteyttä, jos haette tuotetta, jota ei meillä ole juuri esillä, esimerkkinä isot koneet ja erikoiskoneet.

Olemme Suomessa toimiva kotimainen konekauppa ja maahantuontiyritys.

Huolehdimme tuotetakuusta, sekä varaosa- ja tarvikepalvelusta pitkäjänteisesti. Tuotteillamme on siis vähintään 12 kuukauden takuu. Varaosan saatavuudet takaamme min. 10 vuotta.

Meiltä saatte vaikka kerrallaan koko metallialan konepajan tai puutyöpajan sekä autokorjaamon / moottoripyörähuollon kattavan konekannan ja laatukoneita sekä tarvikkeita, kuten jyrsinteriä, teräpaloja ja poria ym. kaikkeen tekemiseen.

Maahantuomme ja edustamme laadukkaita tuotemerkkejä, kuten mm. VERTEX, RÖHM, HUVEMA, METALLKRAFT, DUAB, SINO, STRANDS, SCANTOOL, NIDER, SOLBERGA, HEGNER, OPTIMUM, TELWIN, FUERDA, CORMAK  JA HBM-Machines. Pidätämme oikeuden muutoksiin tuotteissamme varustelun ja ominaisuuksien suhteen.

Kaupassamme on maksutapavaihtoehdot, joita voitte itse valita. Svean vaihtoehto sisältää kaikki yleisimmät maksutavat ja lisäksi perinteiset maksutavat.

Noudettaessa toimipisteistämme, pyydämme sopimaan käynnin ajankohdan etukäteen palvelun nopeuden varmistamiseksi.

Toivomianne tuotteita voi myös tilata ja tuotekyselyjä lähettää verkkokaupan ja normaalin työajan ulkopuolellakin: info@rautajatti.fi tai soittamalla numeroon 045-6554545. Emme peri mitään palvelumaksuja.

Tavaraliikenteemme toimii normaalisti postitse, matkahuollon toimituksina ja rahtitoimituksina. Myös noudot.

Ystävällisin yhteistyöterveisin

RAUTAJÄTTI.fi

 

tech
Noutovarasto
Silakatu 2
20380 TURKU
Sovithan noutosi etukäteen
Postiosoite
Hirsimäentie 14
21500 PIIKKIÖ