Tiedustelut

Infosivu 

Rautajätti.fi myy kaikille asiakasryhmille; yksityishenkilöt, yhteisöt, yritykset ja julkiset tahot, aivan kaikkia tuotteitaan. Hinnat ovat jo arvonlisäverollisia verkkokaupassa.

Huom: Maailmantilanteet eivät vaikuta oleellisesti valikoimaamme, eikä toimitusaikoihin!

Toimitamme kaikenlaiset laitteet ja työkalut, metallintyöstökoneet ja puuntyöstökoneet, mittalaitteet, korjaamolaitteet, sekä lastuavat työkalut lyömättömään hintaan ja laadusta tinkimättä kaikkeen tekemiseen ja nopeasti!

Maahantuontiyritys Rautajätti on metalli-, korjaamo- ja puualan monipalveleva työstökone- ja työkalutoimittaja pitkällä kokemuksella.

Myymme tuotteitamme siis kaikille; yksityisille henkilöille, yrityksille, puolustusvoimille, oppilaitoksille ja julkisille tahoille. HUOMIO: Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuotteita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä!

Alati laajeneva tuotevalikoimamme on nopeasti toimituksessa varastointijärjestelmämme ansiosta. Ei pitkiä odotteluaikoja tilauksissa!

Verkkokaupassamme on esillä vain osa tuotteistamme ja pyydämmekin teitä ottamaan yhteyttä, jos haette tuotetta, jota ei meillä ole juuri esillä, esimerkkinä isot koneet ja erikoiskoneet.

Olemme Suomessa toimiva kotimainen konekauppa ja maahantuontiyritys.

Huolehdimme tuotetakuusta, sekä varaosa- ja tarvikepalvelusta pitkäjänteisesti. Tuotteillamme on siis vähintään 12 kuukauden takuu. Varaosan saatavuudet takaamme min. 10 vuotta.

Meiltä saatte vaikka kerrallaan koko metalli- tai puutyöpajan sekä autokorjaamon / moottoripyörähuollon kattavan konekannan ja laatukoneita sekä tarvikkeita, kuten teräpaloja ja poria ym. toki yksitellenkin kaikkeen tekemiseen!

Maahantuomme ja edustamme laadukkaita tuotemerkkejä, kuten mm. VERTEX, RÖHM, HUVEMA, METALLKRAFT, DUAB, SINO, STRANDS, SCANTOOL, NIDER, SOLBERGA, OPTIMUM, TELWIN, FUERDA JA HBM-Machines.

OHJE: KUN KLIKKAATTE VASEMMASSA REUNASSA OLEVIEN KATEGORIOIDEN SISÄLLÄ TUOTEKUVIA, SAATTE LISÄTIETOJA JA ISOMPIA KUVIA TUOTTEISTA.

Kaupassamme on maksutapavaihtoehdot, joita voitte itse valita. Maksuturvan eMaksut sisältää kaikki yleisimmät maksutavat ja lisäksi perinteiset maksutapamme. Noudettaessa Toimipisteistämme, pyydämme sopimaan käynnit etukäteen palvelun oikea-aikaisuuden varmistamiseksi.

Toivomianne tuotteita voi myös tilata ja tuotekyselyjä lähettää verkkokaupan ja normaalin työajan ulkopuolellakin: info@rautajatti.fi tai soittamalla numeroon 045-6554545. Emme peri mitään palvelumaksuja.

Noudettaessa tuotteita pyydämme aina toki  sopimaan käynti ja ajankohta etukäteen palvelun varmistamiseksi.

Tuotteita voi myös tilata ja tuotekyselyjä lähettää verkkokaupan ja normaalin työajan ulkopuolellakin: info@rautajatti.fi tai soittamalla numeroon 045-6554545.

Maailmalla vallitseva koronatilanne ei vaikuta toimituksiimme ja valikoimaamme runsaiden varastojen ja varmojen, vahvojen toimittajaverkostojen ansiosta.

 

Tavaraliikenteemme toimii normaalisti postitse, matkahuollon toimituksina, rahtitoimituksina ja noutoina!

Ystävällisin yhteistyöterveisin: RAUTAJÄTTI.fi

 

tech
Noutovarasto
Silakatu 2
20380 TURKU
Sovithan noutosi etukäteen
Postiosoite
Hirsimäentie 14
21500 PIIKKIÖ