Infosivu

Rautajätti.fi myy kaikille asiakasryhmille kaikkia tuotteitaan. Hinnat ovat jo arvonlisäverollisia!

Toimitamme kaikenlaiset laitteet ja työkalut, metallintyöstökoneet ja puuntyöstökoneet, mittalaitteet, korjaamolaitteet, sekä lastuavat työkalut lyömättömään hintaan ja laadusta tinkimättä kaikkeen tekemiseen ja nopeasti! Maahantuontiyritys Rautajätti on metalli-, korjaamo- ja puualan monipalveleva työstökone- ja työkalutoimittaja pitkällä kokemuksella!

Myymme tuotteitamme siis kaikille; yksityisille henkilöille, yrityksille, puolustusvoimille, oppilaitoksille ja julkisille tahoille. HUOMIO: Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuotteita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä!

Alati laajeneva tuotevalikoimamme on nopeasti toimituksessa varastointijärjestelmämme ansiosta! Ei pitkiä odotteluaikoja tilauksissa!

Verkkokaupassamme on esillä vain osa tuotteistamme ja pyydämmekin teitä ottamaan yhteyttä, jos haette tuotetta, jota ei meillä ole juuri esillä, esimerkkinä isot koneet ja erikoiskoneet.

Olemme Suomessa toimiva kotimainen konekauppa ja maahantuontiyritys.

Huolehdimme tuotetakuusta, sekä varaosa- ja tarvikepalvelusta pitkäjänteisesti. Tuotteillamme on siis vähintään 12 kuukauden takuu. Varaosan saatavuudet takaamme min. 10 vuotta.

Meiltä saatte vaikka kerrallaan koko metalli- tai puutyöpajan sekä autokorjaamon / moottoripyörähuollon kattavan konekannan ja laatukoneita sekä tarvikkeita, kuten teräpaloja ja poria ym. toki yksitellenkin kaikkeen tekemiseen!

Maahantuomme ja edustamme laadukkaita tuotemerkkejä, kuten mm. VERTEX, RÖHM, HUVEMA, METALLKRAFT, DUAB, SINO, STRANDS, SCANTOOL, NIDER, SOLBERGA, OPTIMUM, TELWIN, FUERDA JA HBM-Machines.

OHJE: KUN KLIKKAATTE VASEMMASSA REUNASSA OLEVIEN KATEGORIOIDEN SISÄLLÄ TUOTEKUVIA, SAATTE LISÄTIETOJA JA ISOMPIA KUVIA TUOTTEISTA.

Kaupassamme on maksutapavaihtoehdot, joita voitte itse valita. Maksuturvan eMaksut sisältää kaikki yleisimmät maksutavat ja lisäksi perinteiset maksutapamme. Noudettaessa Toimipisteistämme, pyydämme sopimaan käynnit etukäteen palvelun oikea-aikaisuuden varmistamiseksi.

Toivomianne tuotteita voi myös tilata ja tuotekyselyjä lähettää verkkokaupan ja normaalin työajan ulkopuolellakin: info@rautajatti.fi tai soittamalla numeroon 045-6554545. Emme peri mitään palvelumaksuja.

Maksutavat ja toimitustavat - esimerkkejä:

eMaksut: Pankit, kortit, lasku ja erämaksu Suomen Maksuturvalta tarjottuna - Kaikki toimitustavat

Postiennakko - Noudetaan postista

Postiennakko ovelle - Toimitettuna ovelle

Bussiennakko - Nouto matkahuollosta

Ennakkomaksu - Toimitus perille, postiin, matkahuoltoon

Lasku, yritykset - Toimitus perille ym.

Ennakkomaksu, tilisiirto - Toimitus perille ym.

Maksu noudettaessa - Nouto liikkeestä

Noudettaessa tuotteita pyydämme sopimaan käynnit etukäteen palvelun varmistamiseksi.

Toivomianne tuotteita voi myös tilata ja tuotekyselyjä lähettää verkkokaupan ja normaalin työajan ulkopuolellakin: info@rautajatti.fi tai soittamalla numeroon 045-6554545.

Ei palvelumaksuja yhteydenotoissa.

Ystävällisin yhteistyöterveisin: RAUTAJÄTTI.fi

 

tech
RAUTAJÄTTI
Pientavara
Hirsimäentie 14
21500 Piikkiö (Kaarina)
Noutovarasto
Sovithan noutosi etukäteen
Silakatu 2
20380 TURKU